BedRooms

Cometa Bebek Odasının Genç Odasına Dönüşümü

İşte bu BedRooms’un en çok teşekkür telefonu aldığı özelliklerden biridir. Başlarda bebeğinize oda seçerken belki size çok önemli gelmeyen dönüşüm özelliği, aslında kurtarıcıdır. Bebeğin ilk 2-3 senesi ‘’Gazı mı var, hastalandı mı, aşı zamanı geldi.. ‘ vs derken göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Ve tekrar bir oda arayışı başlar, hem de bu kez daha büyük bütçeli. Halbuki o sırada bebeğiniz de odasına yeni yeni alışmış, keyfini çıkarmaktadır.

Cometa bebek odası tasarımında ise bir bebek karyolası ve alt değiştirme ünitesinden oluşan bir takım, herhangi bir parça ilavesi olmadan modüllerin yer değiştirmesiyle 100*200cm altı çekmeceli ve sandıklı bir genç karyolası, başucu komodini, kademeli bir masa, ve tekerlekli 3 çekmeceli kesondan oluşan bir genç odasına dönüşmektedir. Bu sistem, ayakucundan şifonyeri kaldırıp başka bir yere koyan modellerin aksine size yer kazandıran bir sistemdir. Örneğin, alt değiştirme işiniz ortalama 2,5 yaşında biter. Şifonyerimiz 3 yaşında hareketli bir çocuğun bile üzerinde altını rahatça değiştirebileceğiniz genişliktedir. Fakat bu yaştan sonra alt değiştirme üniteleri atıl kalır. Halbuki odada daha büyük bir yatak ve masa için yer açılmalıdır. BedRooms’un size sunduğu bu tasarımda bebek karyolası ve alt değiştirme ünitesi, yani artık ihtiyacınız olmayan parçalar yok olur, yerine en standart ölçü bir karyola, oyun masası gibi başlayıp ilkokulda bile yükselterek kullanabileceği kademeli bir masa ve bunların kesonları gelir.

Dolaplarımız zaten standart 63cm derinlikte olduğundan ve isterseniz enine ve boyuna parçalarla büyütülebildiğinden kullanılmaya devam edecektir. Sistem modüler olduğu için odanızı istediğiniz en, boy ve tasarımda oyuncak saklama üniteleri ve raf sistemleri ile de tamamlayabilirsiniz. Tüm modülleri ister tamamı ahşap görüntüde, ister ahşap ile lake karışık, isterseniz de tamamı lake olarak sipariş verebilirsiniz. Meşe, ceviz ve beyaz olmak üzere 3 ahşap alternatifi, 11 kaplama ve 19 su bazlı lake renk alternatifini istediğiniz adette renk kullanarak kombine edebilir üzerine de birçok kulp alternatifinden herhangi birini seçerek odanızı ısmarlayabilirsiniz.